SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

A termékek szállítási módja

Az oldalon megrendelhető termékek dropshipping szolgáltatás formájában működnek, melyet a WEBSHIPPY Magyarország Logisztikai és Szállítmányozási Kft. bonyolít. A csomagok kézbesítését is ők végzik GLS futárszolgálattal.

  1.  GLS csomagküldő szolgálat:

A csomagokat 2-5 nap alatt kézbesítjük. A GLS vállalja, hogy a csomagok kézbesítését lehetőség szerint a feladást követő MUNKANAPON és MUNKAIDŐBEN teljesíti.  Belföldi szolgáltatás esetében kézbesítés a felvételt követő munkanapon történik meg.

Sikeres másnapi kézbesítések aránya: 95%

Sikertelen kézbesítés esetén ingyenes másodszori kézbesítési kísérlet történik.

A GLS Futárszolgálat a küldeményeket Magyarországon munkaidőben (8-17 óráig) teljesíti.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat.  Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Hungary ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

 

Vásárlás összege Szállítási költség
Nincs minimum összeg 990,- Ft

 

Csomagolás

Termékeinket a Webshippy Magyarország Kft. megfelelő méretű bélelt borítékba vagy papírdobozba csomagolja.

Szállítási határidők

A weboldalon szereplő termékek mellet látja a készletszintet. Készleten lévő termékek esetén a kiszállítás a csomagok mennyiségétől függően 2-5 munkanap. Ha a kiszállítással vagy a készletszinttel mégis probléma merülne fel, úgy telefonon vagy email-ben felkeressük a vásárlót további egyeztetés céljából. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon.

Fizetési módok: (A) Bankkártyás fizetés

(A) Az online bankkártyás fizetések (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard) a ……….. rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó …………….a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A ……..egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás. Segítségével fizethetsz online áruházunkban bankkártyával, akár regisztráció nélkül vagy prepaid egyenlegről.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.